Nowy rok to czas postanowień. Jeśli w tym roku pragniecie pomagać i wspierać ciekawe akcje to dobrze trafiliście. Fundacja Zdunek założona, by dzielić się radością, która płynie z pomocy innym. Nasz„konik” to pomoc dzieciom z domów dziecka – dzieciom małym, większym i trudnym. Pomoc skuteczna, o czym może świadczyć otrzymana honorowa nagroda Gdańskiego Darczyńcy Roku dla prezes fundacji. Zapraszamy was do wspierania naszych akcji i wszelkich działań.

JAK MOŻESZ NAM POMÓC?

• Jeśli posiadasz firmę i chciałbyś na stałe wspierać naszą działalność, to zapraszamy do kontaktu: fundacja@zdunek.pl. Wspólnie możemy zrobić coś dobrego. Stała współpraca to świetna sprawa. Może twoja firma ma usługi, które mogą wesprzeć naszą działalność ? Możliwości jest bardzo dużo.

• Angażując się w nasze akcje. Szczegółowe informacje o akcjach znajdziecie na naszej stronie oraz na naszym profilu Facebookowy. Staramy się, aby w każdy miesiącu organizować akcję małe i duże. Jeśli macie pytania i pomysły piszcie śmiało na adres fundacja@zdunek.pl.

• Wpłacając dowolną kwotę na konto fundacji. Numer rachunku: 02 1090 1098 0000 0001 2311 7468 BZ WBK. Kwotę można wpłacać jednorazowo lub przelewać regularnie środki na nasze konto. Pamiętaj, że na rzeczy wielkie składają się te drobniejsze. Twoja darowizna ma wielką moc. Moc czynienia dobra.

• Wszystkie akcje promujemy w mediach społecznościowych oraz na naszej stronie. Każde udostępnienie naszych postów sprawia, że dzięki waszemu zaangażowaniu możemy trafić do większej ilości osób, które mogłyby zaangażować się w nasze akcje. Dlatego twoja aktywność w tej dziedzinie to dla nas również pomoc.

Oto kilka sposobów na wspieranie naszej fundacji. Zapraszamy was do kontaktu. Dziękujemy również za dotychczasową pomoc i wsparcie naszych akcji. W tym roku na pewno odbędzie się druga edycja akcji DZIECIAKI KOCHAJĄ NOWE PLECAKI oraz AKCJI MAGICZNY LIST FUNDACJI ZDUNEK. Informacje o nowych akcjach już niebawem. Poniżej możecie poczytać o naszych wcześniejszych akcjach oraz działaniach.