Kochani czas na zdjęcia i podsumowanie akcji MAGICZNY LIST. Raz jeszcze dziękujemy Wam za udział i zaangażowanie. Spotkanie opłatkowe w Jodłowym Domu odbyło się… tuż przed świętami… w swobodnej, cudownej atmosferze… wszyscy razem. Radość, którą wspólnie podarowaliśmy była ogromna. Nie obyło się bez wzruszenia. Wszyscy dołożyliśmy maksimum starań, żeby zadbać o jakość paczek przygotowywanych w ramach tegorocznej akcji. Cześć z Was napisała listy do dzieciaków z życzeniami. Sprawiło to, że na ich twarzach pojawiły się uśmiechy, ale i wzruszenie. Był to bardzo miły gest, który zaskoczył także nas. Osoby spełniające Magiczne Listy przygotowując paczki indywidualnie wprost „stawali na głowie”, żeby spełnić marzenia dzieci. Udało się sprezentować gitarę klasyczną, rolki, wymarzone zestawy klocków, mp4, telefon, wymarzone zabawki, zestawy kosmetyków, koszulki i bluzy ulubionego klubu i wiele wiele innych prezentów, które z pewnością dadzą wiele radości przez cały rok. Na pewno to wydarzenie zapisze się w pamięci dzieciaków . To wszystko dzięki Wam. Poniżej fotorelacja. A już niebawem trafią do Was podziękowania od dzieciaków.

Dziękujemy za zaangażowanie i udział w akcji MAGICZNY LIST: DECATHLON Polska,Pani Kamili, Panu Jarkowi Bieniukowi, Pani Oli i Iwonie, Pani Martynie,Panu Tyberiuszowi,Panu Adrianowi i Pani Matyldzie,Panu Patrykowi,Pani Agnieszce, Pani Kasi, Pani Wioli, Pani Asi, Grupa Mini Zdunek, Pani Asi Pani Iwonie, CAFÉ PUB • BRUDERSCHAFT, Pani Annie, Pani Monice ,Panu Patrykowi, Pani Zdzisławie, Pani Annie,Pani Angelice.

untitled-design

untitled-design-1